//]]>

kaisara vs car

February 23, 2012

selamat petang,

  ok untuk mood nak balik umah nie rasa macam nak kongsi dengan korang ttg my baby boo..sebabnya balik nanti saya akan ambik my baby boo at umh pengasuh..hehe teruja rasanya sbb xdapat bayangkan lagi reaksi baby kaisara...agak2 merajuk tak dia?? sb dah 4ari tgl dia kat sna..(umh tok jang dia) (berapa banyak sebab daaa)

  esk boleh la bw kaisara jalan2, papa cuti..nak bawa dia main kerata control ngan pergi padang permainan..walaupun belum boleh berjalan tp dah pandai hendak bermain..jom tgk pic kaisara with car...comel kan??


haha..aksi je lebih nak bawa xpandai pun..papa dia yang tlg control


bila dah naik xingat nak turun dah..seronok sangat kot..

kereta mainan ini kaisara main dekat Menara Alor Setar.setiap malam ada org yang menyewakan nya..(ehh btl ka bahasa saya ek..)..betul la kot sb klu nak naik kereta kontrol nie..harganya 5 minit = RM2, 15 minit = RM5..selalunya kaisara main 15minit la..tu pun xnak turun seronok..siap tepuk2 tangan atas keta tu lagi..caya la baby..kecik2 dah pandai bawa keta..huhuhu
 ada gaya seorang pemandu yang berhemah..hihihi

ehh..senyum plak dia..eksyen plak tu bawa keta sebelah tangan..:)

nie dah bosan kot lama sgt main..dah nak turun pun...love you my baby..

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^