//]]>

kaisara vs ice cream

February 29, 2012

salam..

          urrmm tgk tajuk pun lain macam aje kan..boring2 nie rasa mcm nak kongsi pic kaisara yang sedang teruja memakan ice cream yang wan & mak toknya belikan at mcD..kaisara nie kalau nak kata hantu ice cream boleh juga panTang nampak jer org makan dia pun nak..tambah2 sejak pandai cakap "NaK nAK & NaK Naik"...kalau dh sebut selagi x bagi..selagi tu la dok sebut..2 perkataan tu mmg favorite dia nak sebut..hihi..melucukan n' mengembirakan..jom kita tgk.


 nyam2 sedapnyer..

abis hidung kaisara terkena ice cream
 sempat lagi pandang kamera

 tgk apa tuuue..baby kaisara
 dah nak abis pun makan..
hehehe..dok tepuk meja sebab seronok la tu..

    begini la kaisara bila dapat makan ice cream..HAPPY AJE..sangat seronok bila dapat habiskan masa bersamanya..nanti kita pergi mkn dekat sna lagi yer baby..ajak PaPa sma..love you so much..

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^