//]]>

BaWaL AidiJuma

March 21, 2012

salam semua,

 Hari ini nak share sikit ttg tudung yang tengah panas macam goreng pisang panas di pasaran sekarang...iaitu tudung BAWAL AIDIJUMA.kalau korang nak tahu tudung nie tengah hot untuk muda remaja yang menjadi pilihan pelajar2 universiti..yang xbelajar, yang tua, yang muda, pun ada juga yang berminat..hehehe.

saya juga sangat berminat.tp belum memiliki lagi di sebabkan cara pembelian online yang agak ssh la juga..dan satu lagi kebanyakan item or colour yang saya pilih dh sold out.so, terpaksa tunggu keluaran baru..buat masa sekarang saya hold sekejap minat pada bawal aidijuma.next month baru nak oder lain..hihihi

last week, ada oder pada member yang sedang belajar di UM.dengan harapan dapat memiliki tudung bawal aidijuma ini, tp nasib xbaik juga colour pilihan sold out di sana.tp saya dah tengok kualiti kain bawal aidijuma nie mmg ok la..pada yang beminat boleh la lawati website diaorg.
http://www.aidijuma.com/

selamat membeli!hehe

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^