//]]>

GiGi PerTaMa KaIsArA

March 27, 2012

hai..


  bila rasa bosan aje mula la n mencoret di sini...keja??banyak aje tp rasa macam nak rest dula la..buat keja slow2 sikit..hehehe.jangan marah ye BOS...


  hari ini, my baby Boo masih deman selsema.kesian dia meleleh-leleh air hidung..setiapp kali bersin.dah la sakit mata...nak kata merah tu tidak la sangat tp still berair n' bertahi mata bila bangun dr tido.Tp alhamdulillah walaupun xsihat kaisara nie tak la merap or merengget2 sangat..aktif macam org sihat aje.


 rasanya kaisara demam sebab tumbuh gigi kot.dulu risau juga masa 6 bulan gigi still xder.rupanya dah masuk 1 tahun baru nak tumbuh gigi pertamanya.kata org Tua2 lambat tumbuh, lambat la luruh gigi tue...saya siap tanya doktor lagi normal ka baby yang 1 tahun still xde gigi??almaklum la FIRST BABY sb kaisara nie suka mkn benda yang keras kesian pula, dh la xda gigi takut sakit pula gusi nanti.minggu lepas tgk2 dah naik 2 putung gigi di bahagian bawah.bila dia tersenyum nampak manis la sikit..my Baby Boo...hihihi

senyuman manis kaisara (tanpa gigi..hihihi)

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. Kaisara baru tumbuh gigi ker? anak akak dah nak masuk 4 batang...skang dah berjalan ke hulu ke hilir je tak duk diam...

    ReplyDelete
  2. a'ah, baru aje tumbuh gigi.lambat sikit.berjalan pun xleh lagi.dok berjalan pgg dinding boleh la...la nie baru dok blajar berdiri pula..cepat juga ekk ank kak anie..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^