//]]>

sEMiNgGu YaNg PaDaT

March 19, 2012

selamat pagi isnin..

sejak seminggu dua nie rasa sibuk sangat..masa bekerja ,masa dirumah, masa bersama family..rasa sangat singkat..pejam celik..pejam celik..tgk2 dah tgh bulan 3.sekejap je rasa kan..minggu nie rasa lapang sikit..mungkin sebab minggu nie kaisara tinggal dengan pengasuhnya..

minggu lepas pening juga kepala dok memikirkan siapa la yang nak mengasuh kaisara..nasib baik kak ipar balik bercuti..dan dia pun sanggup jaga kaisara sementara tok jang (pengasuh anak) bercuti sekejap sebab sibuk menguruskan majlis perkahwinan anaknya..sepupu saya juga...alhamdulillah majlis semuanya berjalan dengan lancar..tahniah dan selamat pengantin baru buat shahira &suaminya dari banting selangor..majlis sebelah lelaki bulan hadapan pula..harap2 tok jang xcuti lama untuk ke sana..siapa la yang nak jaga kaisarab pula nanti...??

bercerita bab kaisara pula..seminggu dengan kak ipar saya nasib baik xbanyak ragam..mungkin sebab ada kawan bermain..anak dia pun kecik lagi 1tahun 4bulan..lebih kurang kaisara ja..ada la kawan nak bermain..tp seminggu tu juga saya agak keletihan sebab terpaksa berulang alik ke tempat kerja jauh sikit memandangkan kak ipar saya takut tuk tinggal dgn anak2nya dan kaisara di rumah kami.jadi, saya dan husband buat keputusan tuk tinggal sekejap di rumah ayahnya di langgar..dirumah mertua ada juga mak mentua dan bapa mentua untuk tengok2 kan kaisara dan anak2nya kalau dia nak mandi...

hari2 berulang alik seawal jam 6pagi.letih tapi berbaloi la juga..sebab my baby boo ada temankan kami tido setiap malam...terima kasih untuk my kakak ipar KAK IJA sebab tlg jagakan kaisara yang semakin banyak ragamnya..we love you baby!

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. Hehehe..Kaisara makin cute la Frah. geram je tengok dia. Tak tau bila leh jumpa Farah & kaisara depan2.Huhu..Farah kerja dekat mana plk skrg?

    ReplyDelete
  2. insyallah..nt klu kenduri panggil la kmi...leh jumpa..skrg farah keja kat perlis.tempat lama.kontrak sambung lagi.sampai ujung tahun nie je.

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^