//]]>

ApAm PolKa Dot..

April 16, 2012

wahh tgk tajuk pun dah terasa macam nak makan aje..kan..kan.dah terbayang-bayang..hehe..
nampaknya saya sedang jatuh hati dengan apam polkadok yang sangat cantik dan menarik..sekali rasa pasti nak cuba lagi..

dah simpan angan2 nak cuba try test untuk sediakan apam polka dot nie..rasanya kaisara pasti suka makan..selain warna yang cantik testure dia pun lembut mudah la untuk my baby boo mamam...nyummm..nyammm...sedapnya..

tp masih belum berkesempatan la nak mencuba..rasa macam kekangan masa yang teramat..kuikuikui
ayat xboleh blah..hahaha
sebenarnya tak sampai seru lagi nak menapak didapur lama2..almaklum la kaisara nie klu ada ssh nak tgl dia sorang2..kerja nak membontoti mamanye aje..ari minggu plak papa keja xda org nak jaga kan..tp insyallah akan usahakan juga untuk menghasilkan apam polka dot yang sedapp n comel..teringin sangat nak buat sendiri(entah jadi..entah tidak..)..resepi dah dapat..mudah dan ringkas..
bak kata pepatah..'usaha tangga kejayaan'..kna mulakan dengan angan2 dulu..hihi..

jom kita tgk apam polka dok yang pelbagai corak,warna dan rupa yang comel n ciut miut tu...ari2 dok search dan tengok..aku sudah JATUH HATI pada ApAm PolKA DoT...












menarik dan tertarik kan..kalau berminat untuk dapatkan resepi boleh minta dari saya..nanti boleh kita try buat bersama2..hehe..

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^