//]]>

dEmAm vs uBaT

April 05, 2012

kesian my baby boo..masih demam..yang agak kurang panasnya...cuma selsema yang agak melampau..hihihi
sekali bersin, meleleh-leleh..
syukur alhamdulillah semakin berkurangan n'sembuh nt..

kaisara 2 hari yang lalu..walaupun  demam masih semangat nak main..kereta mainan tue..hidung pun meleleh-leleh..hehe

teruja dapat bawa kereta sambil pegang stereng, masih berstoking sbb sejuk dlm tesco tue..(br balik dr jumpa doktor)

anak dok main, papanya pula sedang massage badan kat belakang tue(baju kuning)

terpaksa ambik cuti 2hari untuk pastikan my baby makan ubat..kaisara nie mmg ada masalah bila nak makan ubat sejak baby lagi..klu mkn ja ubat mesti termuntah balik..bila fikir2 balik agaknya demam kaisara nie tak nak sembuh di sebabkan ubat yang masuk tu terkeluar balik kot..entahla..

tp alhamdulillah..dalam 2 hari ini..kaisara dah macam boleh makan ubat..rupa2nya ubat yang sebelum nie, xder perasa macam yang budak2 suka, pahit kot tu yang terkeluar balik..jd my Husband buat keputusan untuk tukar doktor lain dan cuba rawat kaisara di klinik swasta yang lain..dan ubat-ubatan yang di berikan mmg punya perasa yang kanak2 suka..walaupun kaisara masih tunjukkan reaksi xnak mkn ubat tp bila dh masuk dlm mulutnya dia nyamm2..macam biasa ja n' tak terkeluar balik pun..macam tu la mama sayanggg..:)

semoga cepat sembuh yang kaisara..risau sangatttt..!

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^