//]]>

MyDiN maLL tamAN sAGA

April 18, 2012

selamat pagi!

hari ini nak citer sikit pasal mydin MALL tAman SAGA...pasaraya mydin yang pertama dibuka di Alor setar...memang jauh sikit dari bandar alor setar..kira dalam kawasan kampung la juga..tetapi orang ttp sentiasa ramai...mungkin sbb masih baru kot.

First time pergi pun rasanya selepas 1bln di buka kot..mmg dah lama tahu telah di buka..tp belum berkesempatan untuk pergi..akak ipar pun dok ajak pergi banyak kali dah..tp last 2 week baru dapat pergi..
dalam otak nie dok bayangkan mydin tu macam kedai mydin dekat bandar alor setar tu je..so, xdela teruja sangat nak pergi..jadi tangguhh2 kan dulu..

bila time gaji ari tue mula terasa nak pergi..so,my hubby call kak dia "kak ti" nak tanya lokasi,brg2..n macam2 la ttg mydin tu..klu xbest macam xnak pergi je..lebih selesa beli barang dekat tesco aje..rupa2nya diorang dah 3 kali pergi..so, saya pun buat kesimpulan klu dah 3kali nie maknanya best la..barang pun murah katanya..so,"papa kita mesti pergi juga la! bawa kaisara jalan-jalan"..hehe..sambil membeli-belah..itu tujuan utama..

 jalan mmg jem giler dekat jalan masuk mydin sbb parking xbanyak..nie pintu depan mydin mall..terpaksa pusing 2 kali untuk cari parking..last, letak tepi jalan  terpaksa berjalan jauh sikit..

 masa mula2 sampai...pic blurr sikit sbb dr dalam kereta..

directori mydin mall dekat

pada kengkawan yang belum sampai lagi sila la berkunjung ke sana..hihi..promote sikit!
barang2 mmg murah la..selesa n banyak pilihan..part yang paling best bg saya la sbb troli masih baru lagi senang nak tolak..hahaha.klu nak beli barang sikit pun xpa seret ja bakul yang disediakan macam orang malas..kuikuikui...xpayah nak usung kesana..ke mari..

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^