//]]>

pReView PicTUre NuR KaiSaRa

May 23, 2012



salam..

hari  in saya nak kongsi beberapa keping picture my baby boo..masa mula2 lahir dulu..satu anugerah yang tak terhingga & ternilai untuk saya dan MyH...
sangat happy dengan kehadirannya..hasil cinta kami berdua..
we always love & miss u My baby boo
Nur kaisara insyirah



ini first picture my baby..masa hari kedua selepas dilahirkan..
05.03.2011(my first anniversary)..actually, masa mula2 keluar ajer dari labour room mmg dah xdapat tgk my baby..coz pernafasan dia xstabil...terus di masukkan kedalam NICU...tp xkritikal sangat..lepas buang kahak dalam kerongkong dia dah ok la..tp mmg sedih la tgk sbb doktor bawa masuk tiub ke dalam kerongkong dia, nak sedut kahak.. nampak macam sakit aje..



 pic nie pula masa hari ke 3 di NICU dah xduduk dalam balang lagi..tiub pun dah dibuang sbb dah bernafas ok..kahak pun dah keluar..sikit aje..cantikkan mata dia??hihi..nampak bersinar sbb baru lepas menagis.. kesian dia lapar susu..kaisara nie kena tahan nicu 10 hari baru dapat keluar..sedih??mesti la.sbb terpaksa tinggal dia dekad wad.sehari lepas bersalin saya dah boleh balik.hari2 terpaksa berulang alik ke hospital..nasib rumah dekat aje nak ke hospital sultanah bahiyah tue..lebih kurang 10minit aje..yang xtahan tue nak berjalan la..coz baru lepas jahitkan masih sakit..tempat parking kereta pula jauh..setiap hari pergi melawat xpernah miss..kesian kaisara 5 hari juga kena berpuasa sbb xleh terima susu formula yang hospital bagi..xserasi agaknya..



 nie kaisara masa hari ke 13..kira baru 3 hari keluar dari hospital la..beberapa minit sebelum nak cukur rambut..rambut kaisara mmg lebat..sehari lepas keluar ja dari wad pusat kaisara pun luruh..so, hari ke 13 tue kami cukur terus rambutnya.bidan yang ukurkan rambutnya cakap rambut kaisara lebat & kasar sikir..terpaksa tukar 3 mata pisau untuk cukurkan rambutnya...hihi


 taraaaa..
selepas siap cukur rambut..alamak..dah togel...hihi..diam aje kaisara masa di togelkan rambutnya..haha.
so, sweet..jagan marah sayang mama..nanti naik la rambut tue..


 nie kaisara masa 30hari xsilap..balik umh tok wan di perlis sbb nak cucuk sebulan..
tengok rambut dia..dah lebat kan..rambut kaisara nie cepat naik..sampai ke hari ini rasanya dah lebih 5 kali masuk salon g potong rambut..nak panjang2 pun kesian pula dah cucuk2 matanya..



 it's me!hahaha..
time nie dah dekat habis pantang kot..dah 40 hari lebih..
dah besiap2 comel2 baby.hihi ada agenda la nie..




 tgk..dah pandai senyum2..pose2 depan kamera...hehe.
pic nie rasanya dah 3bulan kot..tgk badan dah berisi sikit..



kau yang teristimewa..senyumanmu menawan...love u baby boo


nota: saya ada koleksi pic kaisara yang agak banyak..kalu boleh nak rakan every moment dengannya..untuk kenangan dimasa akan datang..^o^

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. sgt lah comel! suci je muka baby kan..
    x puas tgk muka baby..rasa nk tenung lama2..sejuk je hati~ :)

    ReplyDelete
  2. saya sendiri pun rasa xpuas tgk gambar2 dia..hihi
    sedar2 rasa macam sekejap aje..dah besar kaisara..
    dah boleh berjalan pun..
    mmg indah saat2 bila bergelar ibu..

    ReplyDelete
  3. comelnya dia!mata n mlut tu comel..hihi..geram tgk..nma kaisara?? suka nma tu...;)

    ReplyDelete
  4. hai.. salam perkenalan..
    comey kaisara...

    ReplyDelete
  5. tahniah akak...wohaa comeynyer baby akk.. hye kaisara :)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^