//]]>

sibuk??

May 02, 2012

hai..

wah..tajuk macam sibuk la sangat kan..hihi..
tapi mmg really sibuk gak la ari nie..xtahu nape..tp kerja hakiki mmg xbuat apa la sangat...
yang dok sibuk dengan kerja tambahan aje..kalau selalu nak pukul 10 pagi pun dah rasa macam dua hari..tapi hari nie..sedar2 dah pukul 3 petang..hahaha..syokk nya mau pulangggg daaaa...

harap2 mei 2012 ada sinaran yang lebih bergemelapan gitu..huhu..bukan apa..saya nie selalu mengharapan yang terbaik aje..dan nak jadi yang terbaik..tapi MESTI usaha&doa+tawakal...kalau bukan dekat office dekat rumah pun xpa as a wife n' mother...bulan nie mungkin suram sikit my life dekat office coz my frendz sehati sejiwa dah bersalin..warghhhh..terpaksa sorang2 di office dalam bilik yang agak sederhana besar nie..kalau dlu kami berlima, then tinggal 4 tapi tahun nie berdua ja..jadi bila sorang  sunyi la hidupku...sapa sudi temankan???begini la nasibku...

whatever,life must go on...
so, bisik dalam hati 2month kejap aje..pejam celik.pejam celik...
ahhhh...dah bulan 6...
yeaaahhh...berseronok kembali..sbb ada teman berbual..di office la..
kat rumah??seronok juga n'always seronok..boleh berceloteh dgn MyH..dia pun kadang2 nampak bosan aje sbb saya rajin bercakap..jadi MyH nie kira pendengar yang setia la..walaupun, kadang2 dia buat xdengar aje tapi saya tahu..dia mmg save dalam memory otaknya..hahaha..
sbb tu la...I love MyH so much n' ofcoz my baby booo..kaisara insyirah


MyH & my baby boo..kaisara

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^