//]]>

chiken poldover + movie night

June 07, 2012


hello..hello...

selamat petang...
nak kasi korang terliur sikit tgk pic di bawah nie...hahaha
(ketawa jahat)
xbaik kan...hihi jangan marah..
sebenarnya saja je nak share ngan my lovely blog..
tentang CHICKEN FOLDOVER
mesti ramai yang dah rasa kannn...
actually, baru smlm dapat kesempatan untuk merasinya..
itu pun setelah saya mengambil kesempatan di dalam kesempitan..haha
kenapa saya cakap macam tue??
sbb nya MyH mmg kurang gemar McD...
plan asal nak pekena nasiq kandaq ja...
mmg sedapp ooo...
tetapi berubah menjadi chiken poldover..hihi
saya layangpaling gembira tuu..


 MyH nie suka makan KFC lagi kalau nak di bandingkan dgn McD,
so,sayapun oder la ayam untuk dia try..
rupa-rupanya...
jeng..jeng..jeng..
not my taste..
tooo spicy ok!

 selalunya kalau pergi McD mmg makan burger aje..
xpernah makan ayam goreng pun..
sbb saya mmg dah tahu rasanya satu ketika dahulu la..
ingat nak suh MyH try aje la..tp mmg xberapa nak ngam la dgn tekak kitaorang..
org lain xtahu la..lain orang lain citarasa kan..

CHIKEN POLDOVER??
very2 nice ok!
kena cuba dan rasai sendiri..
i like it...hihi
yang nie mmg terbaikkk...

kalau masih belum rasa..pakat2 la pergi terjah McD yer..mmg kenyang mkan berdua pun ok aje..rasa menyesal pula sbb xbawa my baby boo smlm..
next time kna bawak baby kaisara skali nie..
sbb dia mmg suka mkn kentang McD..
like mother..,like son la..
sorryyy baby..next time ok!


nota: sempat tgk movie jalan pulang:bohsia 2 semalam..mmg banyak maksud yang tersiratnya..untuk insaf dan kembali ke jalan yang benar.tapi macam xsesuai aje di tonton untuk budak-budak sekolah..cozz bahasanya yang agak kasar..thats my opinion ok!

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. dulu sy pun suka foldover..tp selepas penah keje kat kilang buat roti foldover tu, terus hilang selera (sbb hari2 tgk roti tu, pastu hari2 rembat mkn roti tu dlm kilang..muak dah..sbb mkn rotinye saje kan..huhu) tp, rasa chicken foldover kat mcD tu mmg best..bg masa lama sikit baru saya hilang muak nk makan balik kot foldover tu..hihi.. :p

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^