//]]>

saBun Susu Beras

June 25, 2012

salam..
selamat pagi kawan2 sekalian...

nak curi ENTRY pagi NIE siki
awal pagi nie nak promote satu barang yang tgh tip top..
macam goreng pisang panas...
wahh ayat xleh tahan..huhu

ada gaya peniaga x?
actually nak bantu bizz my fendz...
dia tgh menjual sabun susu beras
made in thailand ok!
dapat kelulusan dr Kementerian Kesihatan malaysia..
KKM : NOT111203263K(dari sumber-sumber yang boleh di percayai)


nie rupa sabun susu beras tu..

yang nie seketul-seketul..

Keterangan Produk:

Produk ini adalah produk penjagaan kesihatan kulit.Diperbuat daripada 100% susu beras semulajadi ekstrakan beras jasmine dengan kualiti terbaik yang diperkaya dengan vitamin dan nutrisi yang dapat mengurangkan cela, bintik hitam dan kedutan di muka. Menjadikan kulit lembut dan cerah serta segar dengan bauan semulajadi beras muda.

 Untuk digunakan dimuka dan dibadan sebagai pembersih harian, urut lembut untuk 2 – 3 minit dan bilas. Vitamin dan mineral dalam susu beras akan memelihara kulit dan menyihatkan kulit anda, menjadikan ia sentiasa lembap selepas setiap kali penggunaan.
Formula: Sabun Susu Beras untuk semua jenis kulit
Bahan Aktif: Extract susu beras, Vitamin B3, Vitamin E, minyak zaitun, Minyak Sawit, gliserin
CARA PENGGUNAAN:
 Cuci muka dengan SABUN SUSU BERAS, urut perlahan-lahan selama beberapa minit dan bilas bersih. Untuk mendapatkan kesan terbaik, gunakan 2-3 kali sehari.

Fungsi Sabun Susu Beras ini, antaranya:
- menggebu dan mencerahkan kulit
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit
- memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.
- membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang
- Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
- Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
JIka digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu
- Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
- Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
- Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan

Harga: RM 4/seketul
           RM12/ 4ketul
           RM25/dozen

kalau nak beli boleh oder dekat saya yer..beli banyak boleh dapat special price...pos harga ikut berat...taraaaa..^o^

nota: mula kenal sabun nie melalui seorang kawan dari melaka. testimoni dari member baik dah hampir setahun pakai..mmg berkesan menghilangkan jerawat & jeragat..TETAPI saya xcadangkan pada mereka yang jenis kulit kering dan xda jerawat.

You Might Also Like

12 pesanan ditinggalkan

  1. sabun ni bagus gak.. ada guna jugak utk alisha :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke?baguskan sabun nie..pakai badan pun ok..

      Delete
  2. mmg bagus sabun nie..kalau nak try, oder la dekat saya..special price..:)

    ReplyDelete
  3. salam singgah...
    macam mane nak order sabun susu beras ni sis?? hehehe

    boleh emel kat saya tak umminurain.abdulrazak@gmail.com

    TQ..

    ReplyDelete
  4. berminat la..kak email saya

    thesmileymonster@gmail.com

    thank you :)

    ReplyDelete
  5. berminat ni hheh,,nak order sedozen boleh

    ReplyDelete
  6. berminat la nak order sedozen boleh pls sms kat no 01128840787

    ReplyDelete
  7. ade ape2 effect x law pakai sabun nie? :)

    ReplyDelete
  8. ade ape2 effect x pakai sabun nie? :)
    muke saya jd penuh dgn bintik2 merah...sikit x pe....nie byk....ataw sy x sesuai memakai sabun ne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde effect apa2 sbb dr bahan semulajadi..xda bahan kimia..mungkin xsesuai dgn kulit awk..sy dah hampir setahun pakai..alhamdulillah ok je..or mungkin dr bahan kosmetik lain yg awk pakai..kot.

      Delete

tinggalkan komen anda di sini ^O^