//]]>

TunaiKan Janji..

June 28, 2012

assalamualaikum...

nak mulakan entry pagi nie..
tentang my baby boo...
i misss kaisara so muchhh..
ptg nie nak kna singgah ambik kaisara
at umah pengasuhh...

Tunaikan janji...??
saya ambik tajuk nie sebabbbb...
saya cuba tunaikan janji saya pada kaisara...
apa janji tuu??
saya cakap" kaisara bila dah berjalan nanti mama nak bawa kaisara mandi kolam"
jadi bila dah janji kena la tunaikan..
kaisara dapat berjalan seawal 1tahun 20hari boleh baca entry lepas
saya & MyH berjaya tunaikan janji ketika kaisara 1tahun 3bulan (ambik masa juga nie..hehe)

akhirnya last week, dapat bw kaisara pergi
The Carnivall Sungai Petani
taman tema yang paling dekat di sebelah utara selain bukit merah la..
seronok juga..
kali pertama saya pergi semasa masih belum berkahwin...
time tu pun dah tanam hajat dalam hati..
kalau ada anak nanti nak bawa anak main air di situ...
hajat pun dah tercapai..
kalau tgk kaisara pun dia mmg seronok..
dapat main air..
walaupun masa mula2 masuk dalam air di nangis2..
takut air hujan yang mencurah2 tu...

korang macam mana ada pengalaman tak membawa anak2 bermain air di taman tema dalam negara kita malaysia nie??mesti macam-macam berlaku kat sana kan...ada yang menaik, lucu yang tetap segar dalam ingatan korang..kan..kan..kan..^o^


the carnivall sungai petani

 kata sini la tempat mainan bagi kanak-kanak..mula2 sampai ja air tu mencurah dengan kuatnya..kaisara yang terkejut terus menangis...xnak masuk dalam air..kna pujuk2 dlu...



nie pic kalau air tu belum penuh dalam baldi atas tu ..jadi xda la curahan yang kuat dan menakutkan kaisara..
rasanya air tu kan dicurahkan setiap 15minit kot...lama juga la nak tunggu air tu penuh...sumber pic dari google aje 

nota: next entry kita tengok gambar kaisara yang sweet2 dekat sana..ada beberapa keping untuk dikongsi disini..



You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. alala,,,,,kuat jugak bile air tu melimpah ea..patut la budak2 takut..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^