//]]>

iklan raya 2012

August 16, 2012

salam...

korang tgk tak iklan raya tahun nie...
ada macam2 iklan baru yang menarik2 kan..kan..
memang semakin kreatif..
iklan mana yang korang suka??
iklan yang paling menyentuh hatiku
ialah iklan Bernas...
korang ade tengok tak?perasan tak iklan tu...??
mmg terbaikkk la...
kisah 2 kanak-kanak yang kurang bernasib baik...
Ahmad dan fizie kalau tak silap saya...nama mereka
kesian nasib mereka...
kehidupan sebenar mereka mmg dilahirkan serba kekurangan...

kalau nak tahu lebih lanjut boleh dengar HOT FM..sekarang
siaran langsung bersama kanak-kanak tersebut...
pagi tadi semasa drive nak ke tempat kerja..
sempat dengar sekejap...
ruginya rasa xdapat dengar sampai habis...
kalau korang ada kat rumah boleh tgk melalui 8TV..
ada seorang pemanggil yang call dengan nada yang sebak...
masing-masing teringatkan orang yang tersayang..
yang tidak dapat lagi bersama dihari yang mulia nie...
begitu juga saya..
rasa nak menitis juga air mata nie...
saya rindu arwah mak sayaaaaa........
al-fatihah untuk arwah mak... :'(

nota: hargailah orang yang tersayang selagi mereka masih bernafas...sesungguhnya kehilangan itu meninggalkan seribu kerinduan yang tidak dapat diungkap dengan kata2.....


You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. budak2 tue iklan bernas bukan petronas

    ReplyDelete
  2. oppss..silap tulis..saya betulkan..
    tq mrs velentine...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^