//]]>

TransFormasi Kaisara Insyirah- paRt 1

September 25, 2012

salam..

selamat pagi duhai cinta hatiku...lalalala
opppsss..terlebih pula..
pagi nie rasa macam nak kongsikan gambar my baby booo
Nur kaIsara InsYirah
from the begining...hehehe...
xdela..nak kongsikan gambar kaisara semasa kecik dlu sehingga kini
di dalam my blog yang tercinta nie..
dah nama pun "blog yang boleh mengingatkan ku pada kenangan yang telah berlalu kan.."
jommm........let's seeeeeeeee...the sweet moment our my life.


second day in the world...so sweet muka yang jernih dan tenang aje..

hari ketiga kaisara kena tinggal dalam nicu (unit rawatan rapi kanak2)sebab baby xleh hadam susu yang dia makan...baru lepas nangis sebab lapar susu... kesian kaisara...mama dah keluar ward..^_^

hari ke 10...kali pertama menjejakkan diri di rumah atuknya (saya berpantang dirumah mertua)tapi kak ipar yang tolong jaga kami...hehe sbb mak saya dah meninggal dunia..sob..sob..sob

hari ke 13 pusat pun dah luruh..rambut pun kena cukur buang semua rambut yang dalam perut tue..hehe dah togel!


kaisara 3 bulan..rambut pun dah lebat..

 
kaisara 5 bulan time nie kena demam campak muka pun dah merah-merah..campak halus-halus ja..


first time potong rambut kaisara...like babyboy kan..kan..kan..

okay...kaisara yang suka bergambar sila jangan jeles ekkk...hihihi


nota: nantikan transformasi kaisara part 2 pula..banyak-banyak sangat gambar dalam entry nie nanti jemu plak..kan..^_^



You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. comel sangat..geram nak cubit pipi kaisara

    ReplyDelete
  2. amboi..comeynyer anak dara ni...semoga membesar dgn sihat..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^