//]]>

upDATE SabuN sUSu BeraS

September 10, 2012

alhamdulillah...

nak apdate sikit tentang penggunaan sabun susu beras...
dah hampir 3 bulan saya menggunakan sabun susu beras
mmg menghilangkan jeragat dan bintik-bintik hitam..
paling utama kulit muka saya sudah tidak berminyak..
sabun susu beras nie mmg sesuai untuk kulit berjerawat dan berminyak..

sepanjang menggunakan sabun susu beras juga..
saya turut menjual sabun susu beras nie kepada sesiapa yang berminat untuk mencubanya..
saya berani syorkan kepada rakan-rakan yang lain..
sebab saya sendiri sudah mencuba dan merasainya sendiri..
keberkesanan sabun susu beras nie berlainan mengikut kulit..
tetapi untuk orang yang baru nak mula mencuba..
jangan takut just try dulu sehari sekali..
sebab produk sabun susu beras nie
berasakan bahan 100% susu beras semulajadi ekstrakan beras jasmine
dengan kualiti terbaik yang diperkaya dengan vitamin dan nutrisi
yang dapat mengurangkan cela, bintik hitam dan kedutan di muka.
Menjadikan kulit lembut dan cerah serta segar dengan bauan semulajadi beras muda.

ada juga antara rakan-rakan saya yang menggunakan
sabun susu beras nie di bahagian selain muka..
ianya mampu menghilangkan kesan cela dan hitam di kawasan ketiak dan celah-celah paha..
tunggu apa lagi...try la sendiri produk ini..
baru tahu keberkesanannya..hehe
kalau nak dapatkan sabun susu beras nie  boleh email saya untuk maklumat lanjut..
tinggalkan komen disini pun boleh...




nota: berminat??email saya stargurlz_87@yahoo.com^__^   

You Might Also Like

8 pesanan ditinggalkan

  1. best nie...nak cubalah....berapa harganya..mana nak beli


    link blog tak muncul.bila klik pada komen..harap letak link..senang nak dtg selalu..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam usaha untuk update..sorry..klu berminat sabun susu beras tgk link sini

      http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/06/sbun-susu-beras.html

      Delete
  2. muka saya banyak jeragat..huhu.sekarang pon baru try pakai nano white..nak tengok kebersanan dulu...berapa harga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 ketul=RM4
      4 ketul=RM12
      1 dozen=RM25

      caj pos ikut berat ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah setakat yang saya guna okay lagi :)

      Delete
  4. semoga bisnes sabun pernmata biru maju yer..selamat berbisnes

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^