//]]>

dah nak raya??

October 18, 2012

salam...

dah berberapa hari xbuat new entry...
maaf sangat2...
rasa macam xda idea plak nak menulis..
disamping tugas2 kerja harian di opis..
otak pulak masih ligat..
memikirkan my baby boo..
sihat ke dia??
jap lagi nak p ambik
rinduuuuuuuu kaisara...
sayangggggggg kaisara...

next week dah nak raya haji..
persiapan ala kadar aje..
tp baju raya dah siap ditempah..(belum ambik je lagi)
baju untuk my baby kaisara 2pasang dah beli sepasang ditempah..
sedondon dengan mamanya..
oppsss..papa aje yang xcari lagi...hihihi
macam tak sempat ja..

papa said:

papa     : mama, kalau tak sempat cari baju melayu sedondon ngan mama ngan baby macam mana?
mama   : ermmm..mesti cari sampai jumpa...
papa    : sempat ka mama?xda masa nak p mencari nie...sibuk keja
mama  : ala...nanti kita xsedondon la..(hehe..ayat gedix2)
papa    :  xpala kalau xsempat, pakai baju raya yang lama je la..nak iras2 juga warna tu..
mama  : erkkk...sama ke?(conpius plak...sama ka colour tu...)


nota: xkisah la...sama ke tidak..janji kita berhari raya bersama...lalalala...esok hari raya..esok hari raya..esok hari raya...korang macam manaa persiapan raya dah buat ke?tinggal 7 hari je lagi...(siap countdown la tau..hihi)

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^