//]]>

RamBut Baru kaiSaRa- paRt 2

October 16, 2012

salam..

selamat pagi..
kalau dalam entry sebelum nie
saya ada bgtahu nak kongsikan pic terbaru kaisara
yang berambut baru..
seriusly mmg dah pendek..

kalau terlepas leh baca entry menarik tentang kaisara di bawah


rambut kaisara nie mmg cepat panjang
dan dah banyak kali dipotong..
masa mula-mula tue
mmg sayangggggggg sangat nak potong..
tp setiap kali kaisara bermain..
dia asyik nak selak-selakkan aje rambut bahagian depan tue..
nampak macam dia rimas..

so, decide nak kna potong juga..
yang terakhir saya sendiri yang potong masa
aidilfitri ari tue..
potong sikit ja..
tp bila dah panjang mmg senget benget la
sbb org x profesional seperti mamanya yang potong kan..hehehe
last-last bawa juga kaisara ke kedai..
potong kasi pendek..
dengan azam lepas nie xnak potong dah rambut dia....
nak potong bahagian depan aje..

jomm..tgk kaisara berambut baru tersenyum nampak 2 batang gg...
yang tak penuh-penuh lagi tue..hehehe


rambut yang sangat kontott...xmacam yang saya nakkan..sebenarnya kedai salon yang selalu saya pergi tue tutup..so, pergi kedai lain..^_^


i love you my baby boo....
nanti cepat la panjang rambut kaisara tue..mama tocang tinggi2..hihihi



nota: dah tak tahu nak buat stail apa rambut kaisara.potong straight jer...budak2  time main kejap jer rambut dah serabut-serabai..

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^