//]]>

saBun susu Beras + krim SuSu Beras

October 30, 2012

salam...

nak update lagi tentang penggunaan
sabun susu beras + krim susu beras..
kalau digunaakan bersama-sama
kesan yang akan kita dapat nampak lebih baik..
kulit tidak akan nampak berminyak dan menjadi semakin halus..

alhamdulillah dah beberapa bulan saya menggunakannya..
memang berkesan untuk kulit saya..
jerawat-jerawat besar sudah tidak ada
kulit tidak berminyak..
semakin halus dan cerah..
kalau berminat boleh pm saya...

info lanjut mengenai sabun susu beras
klik sini    sabun susu beras

info krim susu beras plak
klik sini  krim Susu bEras


ada special offer untuk pembelian satu set sabun susu beras + krim susu beras ^_^
berminat email saya stargurlz_87@yahoo.com

nota: alhamdulillah..masih ada permintaan dalam produk susu beras nie..terbukti keberkesanannya...jangan ketinggalan untuk menggunakannya...try dlu baru tahu sesuai atau tidak untuk kulit anda...^__^

You Might Also Like

8 pesanan ditinggalkan

  1. Replies
    1. mmg dah banyak pengedar sbb banyak permintaan ^_^

      Delete
  2. yui guna sbun je tp takde kesan sgt..hihi..mybe tak sesuai dgn yui kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mgkn xsesuai..lebih sesuai untuk kulit yg berminyak dan berjerawat

      Delete
  3. Pernah dengar jugak pasal sabun susu beras ni..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^