//]]>

happy Deepavali day

November 12, 2012

hello...

masihkah korang ingat...??
esok deepavali day...
giler kau...kalau tak ingat..
public holiday okay!hehehe
ofcozz la ingat kan...
jangan pula korang hilang ingatan sekejap...
bangun awal-awal pagi dan bersiap nak ke office...
macam rutin harian bila hari selasa...

so, untuk saya...
esok perkara pertama nak buat
tentulah bangun lewat...
oppsss...bangun solat subuh dlu..then tido balik...hehehe

kalau ikut perancangan asal
mmg dah ada plan untuk deepavali kali nie..
sebabnya myhubby pun cuti juga...

tapi..................
tidak semena-mena rancangan dibatalkan sebab...
kmi sekeluarga baru aje balik dari kl
last week sebabnya kes dekat entry sini  temuduga lagi
mmg dah habis separuh pocket juga...
gara-gara menyinggah MASJID INDIA ( grab beberapa helai tudung aje pun...hihihi)
so, plan MACAM batal aje untuk depavali esok...
duduk rumah diam-diam supaya
pocket tidak keringg lagi.....hahaha

MACAM batal..tapi BeLUM batal lagi...tau!
sebabnya masih berkira-kira...
and the best is..
sempat msj myhubby td tanya "esok macam mana??"
myhubby reply "balik nanti kita bincang lain..."
macam berita baik ja...

kalau tak dapat ke situ...
jenjalan  padang besar pun okay dah...hehehe

nota: kak ipar saya pun ada di rumah..plan nak jenjalan dengan diorang lah..kan cuti sekolah...







You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. Happy depavali. mieya tak ke mana-mana. Masih lagi setia di rumah.

    ReplyDelete
  2. mieya atiera: rest2 kat umah ekk...
    mrs velentine: happy deepavali..hehe

    ReplyDelete
  3. malam nih tetu bising bunyi mercun...oooo..tiiidakkkkkk

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^