//]]>

KaiSara Pandai MemiliH

November 27, 2012

salam...

entry di petang hari...
rasa macam dah lama tak cerita tentang kaisara kan...
rindu plak dekat kaisara...
minggu nie kaisara kat umah pengasuh...
baru ja hantar semalam
hari nie dah terasa rindu la sikit..
sebab 2 minggu sebelum nie...
hari-hari saya berulang alik dengan kaisara
ke tempat kerja...
sebabnya bapak saudara saya tu tak berapa sihat..
dah banyak hari tak boleh bangun...
sebab terseliuh dibahagian pinggan...
semoga pakjang saya cepat sembuh..amin..

motippp entry petang nie nak cerita pasal
kaisara yang susah nak makan...
dan agak memilih untuk makan...
kalau buah mesti nak makan yang macam nie....



strawbeery

atau ini..




anggur

kalau bawa pergi tesco memang ini yang dia akan pilih...
yang lain makan juga..
tapi boleh nampak la ketidaksukaannya tu...
satu lagi kalau makan burger...nie


nak makan sorang-sorang ja..
nak share dengan dia jangan harap la..
walaupun tak habis...(amboi kaisara kedekut dengan mama ekk...)
terjadi la sekali masa saya oder set diBAWAH nie...


cadangnya nak kongsi dengan dia...
akhirnya dapat makan curi-curi ja..
sebab kaisara tak kasi makan yang dia punya...

kaisara juga suka makan burger benjooo tau...
tp makanNYA sedikit aje pun



errrmmm sedapnya..mayonis sebenarnya yang dia suka makan & telur
chiken chop pun pilihan dia juga..



tapi part yang tak pedas dan bersos...
aje dia makan la..
dia memang tak tahan pedas..
kalau terasa pedas sedikit pun mmg dia tak nak makan dah..



last but not least...ais cream...
hmmm lagi la suka...
budak-budak kan..
ofcozzz la suka ais cream...hehe



that's my baby boo Nur Kaisara Insyirah...we LoVe You BabY


nota: sumber picture di atas semua dr Mr gooGle...thanks google..the only one from my Camera it's Mybaby Booo....^_^

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. makan ada taste laa jgn makan kat mcd ler...makan nasi lagi sedap..yer kaisara

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^