//]]>

kisah semalam...

November 09, 2012

helloooo..Guys...

mood masih dalam keletihan...
akibat kekejaran kesana ke mari...
masuk kerja macam biasa..
tak sempat nak rest panjang lagi..
tunggu hujung minggu nanti jer..


semalam ambik kesempatan sekejap
pergi ke pasar malam kangar (perlis)
sebab balik tidur rumah mydady..(tu pun  sebab letih nak drive balik rumah di alor setar)
rindu giler nak makan nasi mak jah
rupa-rupanya pasar malam dah bertukar tempat..
nampak sangat dah lama saya tak pergi situ..
mmg lama hampir setahun sudah..
sejak berpindah ke alor setar..

tapi yang agak menyedihkan...
penat lorrr berjalan...panjang giler pasar malam...
xmacam tempat lama..
rasanya lokasi tak strategik betul..
tempat makan pun bercampur-campur
baju,ikan dengan makanan
alahai...rasa macam tak nak pergi dah pasar malam situ...
pagi nie dh mula rasa lenguh kaki...
macam nak kena pergi mengurut ajer....


nota: saya nie mmg hantu pasar malam...suka berjalan-jalan dalam pasar malam..tengok orang dan makanan yang dijual...hehehe...(penat pun kuredah jua...inilah akibatnya...huhuhu)



You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. ok la tu...atleast tau gak kat mana makanan yg sedap2 dijual...

    ReplyDelete
  2. sy jarang g pasar malam.. bkn pe, org ramai sgt nanti susah nak bwk ank.. hihii

    ReplyDelete
  3. sebab tu myhubby pelik aje..asyik nak ke pasar mlm..dia pun xsuka orang ramai-ramai..ssh nak jalan hehe

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^