//]]>

Menjelang akHir Tahun

November 21, 2012

salam..
selamat pagi..

wahhhh..wahhh...gembira nampak....
nak akhir tahun dah kan...
kalau zaman-zaman sekolah dulu..
time hujung tahun la paling best sekali...
dapat bangun tido lewat...
menonton televisyen sampai habis siaran...
jenjalan dengan family dan kawan-kawan..
ikut rombongan sekolah lagi..
dan macam2 la aktiviti di hujung tahun

tapi bila dah meningkat dewasa nie...
rancangan macam tu dah xde la dalam kamus hidupku...
hujung tahun pun kena bekerja juga...
nak jenjalan pun kena pakai duit sendiri...
cuti sendiri...pokoknya...
xda lah kot istilah nak bergumbira di hujung tahun...hehehe
kalau rasa nak bergumbira bila ada rezeki lebih sikit..
dapat pula berkongsi dengan orang lain..
itu lebih mengembirakan kot...

bulan nie dah banyak berjalan-jalan...
ahad lepas dapat juga bawa my baby boo
mandi di THE CARNIVALL SUNGAi PETANI
walaupun planning asal nak pergi time deepavali..
then, cancle last minute sebab ke BUKIT BENDERA waktu tu..
tapi..bila dah anak sedara pakat dok ajak
sampai juga kitaorang disana ahad lepas...
time school holiday tiket masuk mahal juga dari yang asal..

dah nak puaskan hati mybaby boo..
yang mmg asyik nak ajak mandi..dan mandi..
ambikkk kawww...mandi sampai ketar2 kaki tangan...
sejukk la tuuuuuu...
tu pun siap salin baju mandi 2 kali lagi sebab xpuas mandi...
alahai kaisara..mmg tak takut air rupanya...seronok lagi ade la...
siap sambung mandi balik plak tu..
lepas hujan berhenti...hehehe
sangat seronokkkkkkkkk....^__^


nota: macam tak puas plak kasi kaisara mandi di situ...next time nak kna pergi lagi lah...huhuhuhu

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^