//]]>

miRaCle TaB

November 30, 2012

salam......
(STIKY POST-scroll ke bawah untuk next entry)
kawan-kawan sekalin...
nak introduce sikit ttg MIRACLE TAB...
KEAJAIPAN yang jarang-jarang korang akan dapat...
pernah dengar tak tentang produk nie??
klu tak pernah dengar mehh rapat2..
baca info miracle tab dekat sini..
kalau yang pernah dengan dan mencubanya..
nak baca pun boleh juga untuk tambah ilmu...hehe

actually nak tolong promote produk my best frendz punya...
dia merupakan salah seorang agent di utara negeri PERLIS...


Untuk pengetahuan semua, PRODUCT MIRACLE TAB
ni ada beberapa barang iaitu , Tab Soap, HD Glow Essence,
Tab EX dan Tab XY.
Produck kecantikan daripada Korea
ni dah lama digunakan oleh selebriti-selebriti
Hollywood dan Bollywood
untuk mengekalkan wajah yang cantik dan sihat. .



MIRACLE TAB nie juga sedang popular.. dan ramai yang mencarinya...
buat masa sekarang mmg xda lagi dalam kedai-kedai kecantikan..
so, saya ambil peluang untuk menjual produk kecantikan yang
supper dupper ajaib nie..
untuk kongsikan bersama kawan-kawan yang berminat untuk mendapatkan nya..

jom kita baca dulu kegunaan dan faedah yang kita dapat..
bila kita menggunakan produk nie..
untuk permulaan nak introduce 2 jenis dulu
produk MIRACLE TAB nie

1) TAB SOAP
2) HD GLOW ESSENCE






TAB SOAP -RM70

KHASIAT & FUNGSI:


• Mengandungi modifikasi protein glutathione yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara    menyeluruh
• Bersifat anti inflamasi, anti oksidan dan memainkan peranan utama dalam fungsi anti toksin
• Perlindungan daripada kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi, dan lain-lain
• Ejen anti radang sehingga mampu mengurangkan kemerahan, bintik hitam, dan pembengkakkan pada jaringan yang rosak sekitar kulit
• Menghilangkan jerawat dan merawat parut serta bekas jerawat
• Membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit



CARA PENGGUNAAN :

•JANGAN basahkan muka, buihkan sabun, kemudian urut lembut kat kulit. Biarkan selama 5-6 minit, kemudian bilas.
•gunakan sabun 2-4 kali sehari
•Buihkan, urut kat muka, guna kat badan pon boleh, contohnya kat ketiak atau celah peha
•Biarkan dalam 2-4 minit, kemudian bilas
•Biasanya dalam minggu pertama, kulit akan rasa pedih sikit kerana sabun nak gantikan kulit bermasalah kepada kulit yang halus
•Rasa pedih tu akan hilang dengan sendirinya, muka pun akan makin lembut dan licin
•(Effect pedih pada kulit mungkin berbeza pada setiap individu)



Pesanan ringkas: Jangan biar sabun terendam dalam air, sebab sabun Tab merupakan sabun jenis organik dan mudah cair. Pastikan sabun diletak di tempat kering & dalam bekas berpenutup. Sabun boleh dipotong untuk tujuan penjimatan.sebuku sabun boleh tahan selama dua hingga tiga bulan tau!.



HD GLOW ESSENCE-RM80

KHASIAT & FUNGSI :

Menaikkan seri kulit kusam serta tidak bermaya
•Memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit
•Molekul pelembab unik yang halus dalam product ni dapat diserap jauh untuk merawat kulit disamping mengecilkan pori-pori dan bebas daripada stress serta serangan radikal
•Essence pelembab dan pencerah ni mampu mengurangkan ketidaksempurnaan kulit wajah daripada bebas luka dan jerawat
•Mengurangkan bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit
•Memelihara dan menjaga sel-sel kulit
•Tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan
•Diuji di bawah kawalan dermatologis
•Hd Glow Essence ni sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit yang sensitif


CARA PENGGUNAAN :
•Gunakan HD selepas mencuci muka (disyorkan menggunakan TAB SOAP)
•Titikkan HD ke tapak tangan yang bersih, kemudian ratakan ke seluruh wajah dan leher dengan perlahan-lahan
•HD boleh digunakan bersama toner/pelembab/krim/make-up.


OKAYY...bila baca aje macam teruja aje kan...
Sesungguhnya kecantikan itu hak milik setiap insan!
Cewahhh kemain lagi saya kan
nak menarik minat korang semua tentang MIRACLE TAB nie ! Hahaha..
Sekarang korang semua boleh alami kecantikan ini!
rugi la kalau lepaskan peluang nie..dah dapat sedikit ilmukan..
korang leh search lagi tentang produk nie...
mmg sedang popular disebabkan keberkesanannya...

Sesiapa nak order produk ni boleh order dengan saya juga..
saya leh ambik direct and pos terus kepada korang

berminat email saya stargurlz_87@yahoo.com
sebarang pertanyaan atau kemuskilan boleh email saya yer..
kalau nak minta email direct dengan agent miracle tab (myfrendz tuu...)pun boleh..


nota: saya masih menjual produk susu beras berminat klick sini SAbUN SuSu BErAS.









You Might Also Like

13 pesanan ditinggalkan

  1. produk baru eh kak. hehe. salam kenal.

    ReplyDelete
  2. hai..produk dah lama dik..tp tengah popular kerana keberkesanannya..mmg terbaekk..nak cuba pm aje saya..^_^

    ReplyDelete
  3. pernah baca gak pasal sabun nie :)

    ReplyDelete
  4. mmg terbaik la produk ni..

    ni resepi apam

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/07/apam-polkadot-ku.html

    ReplyDelete
  5. tak penah dgr lg product ni...1st time tau

    ReplyDelete
  6. kak fieda: mmg terbaik la produk nie

    haryati faizal: berminat nak try pm saya k..mmg okay produk nie

    intanberlian: mmg best la produk nie..mampung menghilangkan kesan jerawat dan jeragat.

    ReplyDelete
  7. salam, nnt check nama pemenang lucky draw kat blog ika ye ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/11/pemenang-lucky-draw.html

    ReplyDelete
  8. sabun ni elok utk hilangkan bintik2 hitam x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups..boleh hilangkan bintik2 hitam dan jeragat juga..nak buat mcm mask pun boleh ^_^

      Delete
  9. Salam perkenalan :)

    Jom join Give Away dot my. 10 domain bakal di hadiahkan percuma. Easy n simple saje

    BLog business di alu2kan :)

    http://www.khairul-zamri.com/2012/11/give-away-dot-my.html

    ReplyDelete
  10. salam singgah permata biru...jom singgah jugak kat blog saya..join skali....

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^