//]]>

Saya join GA 2012 Nurul Yui

November 09, 2012

nak joinn??
tekan dibawah yer....


Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana ini kali pertama menjadi peserta GA nurul yui.Saya selalu mengikuti perkembangan blog nurul yui..nak bagi support untuk GA nurul yui 2012( nak menang hadiah juga...hehehe)....chaiyokkk...chaiyokkk...sangat cantik,menarik dan pastinya korang juga akan tertarik..

Syarat-syarat yang wajib dipatuhi :

 
1) Buat entry dengan tajuk " Saya join GA 2012 Nurul Yui "
2) Jangan lupa letakkan banner kat atas dan linkkan dalam entry tersebut
3) Boleh gunakan blog personal atau blog join sana sini
4) Tinggalkan link entry tersebut pada komen entry ini
{ link blog sahaja TIDAK diterima }
5) Lengkapkan ayat ini dalam entry anda
Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana ___________
{ perlu lebih dari 10 patah perkataan }


nota: yesss..nak join GA untuk tambah kenalan juga..hehe


You Might Also Like

16 pesanan ditinggalkan

  1. hihi,tq sis.. sis no 3 ya =)

    nantikan update seterusnya.. ^__^

    ReplyDelete
  2. gudluck..sy pun join..:)
    http://norofficial.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete
  3. saya pon join jugak GA ni.. Bw n follow sini:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete
  4. singgah dan follw sini.. #214
    dari segmen yg same..


    http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete
  5. salam. dari segmen yang same. done follow. ^^! sudi2 lah jenguk blog azie juga~

    http://missazieni.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete
  6. nuyui: baru faham maksud tu.."sesi kedua"

    ReplyDelete
  7. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete
  8. Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  9. jom join give away saya..hadiah menarik!

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^