//]]>

jom ex-change bloglist

December 28, 2012

salam...

memandangkan saya dah tukar link baru..
kepada DOT MY
so, my bloglist juga dah hilang...
nak ajak rakan-rakan sekalian masuk dalam list bloglist saya..
korang nak tak??hehe

syarat yang mudah aje..

- korang follow saya.
- saya follow balik..
- then, masukkan link saya dalam bloglist blog korang..
- saya juga akan masukkan dalam bloglist saya..

kira adil lah kan...
mari-mari kita pakat-pakat buat bloglist baru..
supaya senang dan mudah untuk baca entry-entry terbaru...

nie link baru saya
http://www.permatabiru.my


tinggalkan komen link blog korang disini...(mudah aje...)

sekian......


nota: lagi banyak link blog kita dalam bloglist blogger lain, lagi mudah readers nak membaca entry kita...bloglist juga banyak peranannya..check it out...^___^


You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. Hilang ke kalau tukar dot my..nieza belum tukar lagi..dah siap dah domain..tapi belum tukar..risau bab ni la

    ReplyDelete
  2. a'ah..mmg hilang.kena buat bloglist baru

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^