//]]>

Kaisara vs adam Haris

December 04, 2012

assalamualaikummm.....
(xjawab??xbaikk tau!)

nak kasi ceria sikit di pagi hari...
walaupun something yang tak best terjadi..
pagi tadi semasa dalam perjalanan nak ke office...(so bad)
alhamdulillah..selamat semuanya..
walaupun sampai opis lewat 3minit...(merah gak la punch kad saya..hehehe)
tapi bukan kisah itu yang menjadi tajuk utamanya...
mesti tertanya-tanya siapakah gerangan sicomel dibawah kan??kan??
baju biru tu??tentulah kenalkan..
my baby boo...kaisara insyirah...
yang lagi seorang tu???

kawan kaisara a.k.a paksu kaisara...
yupppsssa...thats my adik..(adik baru.....geram tgk dia..bam..bam..)
jom view picture mereka berdua...
last raya aidiladha ari tu..
lokasi:my dady punya house...huhuhu

cakkkkkkkkkkkkkk






















pic nie kat umah saya..nak kasi adam try naik basikal kaisara
sekali kaisara jelous dan nak naik juga...
hurmmm..kasi dua-dua naik sekali la jawabnya..
snap..snap sikit picture mereka berdua....


pssssstttt...kalau korang nak tahu kaisara panggil adam nie "adik"
hari2 kalau tak jumpa adam mesti dia dok panggil
"adik...,adikk..."
mereka juga duduk dengan pengasuh yang sama
mak sedara saya yang jaga..
mungkin dah selalu jumpa..
nak suruh dia sebut paksu pun xnak..sebab dia dah ada maksu...
adik pun adikkk la....


nota: pagi tadi bas saya rosak (bas maraliner)..terpaksa menyusahkan en.hubby call suruh dia datang ambik dekat tunjang,then hantar ke perlis....nasib baik tak jadi apa2..driver bas cakap tayar jemmmm..mungkin sebab rosak break...thanks papa tolong hantarkan mama..hehehe

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. kaisara ada geng bas sekolah la ni..hihi

    susahkan pagi2 lau transport kita buat hal..
    tp nak buat acaner..

    sib baik semua ok2 je ;D

    ReplyDelete
  2. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^