//]]>

KisaH SemaLam

December 11, 2012

salam..

mood sejuk di petang hari...
baru jer habis hujan setelah hampir seminggu
panas berpanjangan..
bak kata orang tua-tua..
angin timur dah nak sampai..
kalau rumah di tepi laut or sawah bendang
mmg best larrr...
menghirup udara angin timur nie..kan..kan..

oppsss...membebal terpanjang pula...
atcually nak tulis pendek jer...
cozz i'm tooooo busy...
tp as a blogger haruslah ada entry untuk you olllsss kan...hehe(bajet pamous amous plak..hehe)
jangan marah ekkk gurau-gurau aje...

hari nie mata saya tak berapa nak ok la pula...
alkisahnya semalam nak kuar pegi makan malam...
biasa la as a women kan...
nak gak touch up2x sikit-sikit..
sekali semasa sedang pakai eyeliner..
kaisara datang menerjah mamanya...

MAMA...!MAMA...!

zappppp.....plupppppp...
tercucuk pensel eyeliner saya dekat mata...
mak aiii...sakitnya...(meleleh-leleh air mataku ini...)
perghhh...cerita....tak tahan...huhuhu

bangun ja pagi tadi...
ambik kawwww...
merah la mataku ini...
sekarang dah petang mula terasa pedihhnya...mungkin terluka sikit kot..
nak kena cari ubat juga kottt nanti
nasib baikkk anak mama sayanggg
yang menerjah...kalau orang lain...
dah lama kena dengar syarahan free...
papa cakap satu jer...

"haaa...tu la malam-malam pun nak bertempek-tempek juga( maksud myHubby make up laaa..)...hahaha"


nota: nasib la...nak buat cam na kan..jangan sakit mata dah la..cuti sakit dah habisss...maaaaa..^_^

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^