//]]>

MARSHABLE

December 21, 2012

SALAM...


nak kongsi satu berita baru dengan rakan-rakan sekalian...
mungkin ada yang dah tahu
dan ada juga yang tak tahu
jadi fokus sekarang saya pada rakan-rakan yang belum tahu
apa itu marshable??
semalam masa sedang Blogwalking
terjumpa satu blog nie yang berkongsi satu info terbaru..
tentang marshable (tp sorry terlupa nak copy link blog tu...sorry sangat2...)
yang mana saya juga nak berkongsi dengan korang sekalian...
marshable adalah laman sosial pertama di MALAYSIA
kira lebih kurang macam FACEBOOK lah juga..
cuma dari malaysia..so, versi malaysia lah kan...

actualy saya pun xberapa tahu sangat
tentang hal nie..bila baca je dr blog tu..
tetiba dah terdaftarkan diri untuk turut serta dalam laman sosial pertama malaysia..
masih baru dan tengah mencuba godek-godek sana sini..
yang bestnya layout dia kita leh edit ala-ala macam blog kita nie la..
soooooo.....
jom ramai-ramai kita meriahkan
laman sosial nie...
masih baru di lancarkan pada 12.12.12 yang lalu (xsilap saya la...)

klick sini yer

nota: jangan lupa add saya sekali nanti..hehe

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. nak banner doodle?

    http://www.nieyxzha.com/2012/12/banner-doodles-giveaway-by-nieyxzha.html

    minggu depan tamat..

    ReplyDelete
  2. owh, ada versi dari malaysia pula..

    ReplyDelete
  3. korang kne cuba www.warisan.net pulak :)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^