//]]>

Minggu-minggu akhir

December 26, 2012

salam...dear blog!

so saddddd...
hari-hari terakhir di pejabat...
sedihhh kot!
nak buat cam mana...begini lah nasibku...
macam tahun-tahun sebelum nie juga (dah hampir 4 tahun)
dah macam perkara biasa..
melalui hari-hari terakhir dipejabat...
tak tahu nak gambarkan macam mana lagi perasaan nie..(stress la juga..!)

mungkin sebelum-sebelum nie nasib saya baikk...
dan bila awal tahun menjelma..saya masih diterima...
tahun depan??siapa tahu kan...!
kalau bukan bernasib baikk..
sampai di sini sahaja saya...
banyak memori terindah di sini..
nak kena terima kenyataan juga..
satu hari nanti mmg kena tinggalkan jawatan nie..
Sedarlah ( UNTUK DIRI SENDIRI...)

bila hari2 terakhir nie..
kerja pun makin menimbun juga...
tak menang tangan nak siapkan before end of year...
lagipun my lastday  jumaat nie..
next week 31.12.12 nak bawa kaisara check up..
harap-harap kaisara xda masalah yang lebih serius...


NOTA: bila lah nak dapat kerja tetap nie??pasrah dan beserah...moga2 ada rezeki lagi di sini...kawan2 doakan yang terbaik untuk saya juga : )

You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. kenapa ??..bukan kerja tetap ker ??..

    ReplyDelete
  2. takpe sabar byk2 In Shaa Allah ada rezeki yg Allah akan bagi

    ReplyDelete
  3. insyaallah ada rezeki tu...coz khairi pun akan sambung..dengar citer ada penambahan lagi tuk N41

    ReplyDelete
  4. yaka?masin mulut kak anie..lega la saya..hehe..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^