//]]>

rePort polis

December 20, 2012

salam...
dear blog...

rasa steress sangat bila memikirkan bab rumah sewa
bukan senang nak cari rumah sewa yang baru
nak beli sendiri??rumah..lagi lah tak mampu..
nak pula dapatkan rumah dalam masa yang singkat nie...
alahai...susahnya..

dua tiga hari nie...
selepas memendam masalah rumah lama kitaorang tu..
baru myhubby berkongsi cerita..dengan adik beradiknya
perihal yang berlaku..
yang membuatkan kami berdua sepakat untuk keluar dari rumah tu...

tak tahu nak dengar cakap siapa..
semua sugesst suruh buat report polis je dulu..
even, kami dah kuar dari situ pun..
kalau ikutkan saya tak nak panjang-panjangkan masalah nie..
tapi tu la..
Report tu juga sebagai satu protect untuk kami sekeluarga..
korang rasa perlu tak buat report polis??saya dah pun pindah dari situ..
cuma takut kalau-kalau org itu masih mengganggu...perlu ka??

nota: apalah salah kami..?tak bertegur sapa pun salah?duduk diam2 dalam rumah pun salah, nak kuar dari rumah pun salah juga ka...haaaaa!

You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. kalau untuk keselamatan saya rasa baik report polis....

    ReplyDelete
  2. kalau rasa keselamatan diri dan keluarga tergugat, report polis la

    ReplyDelete
  3. pasai ape farah? sampai repot2 polis? apa kes?

    ReplyDelete
  4. masalah dgn jiran ke dear..klu mmbabitkan nyawa atau ugutan mmg kna ambil tindakan

    ReplyDelete
  5. betul tu klu rs tuk keselamatan famili baik buat report...apapun kita ada backup

    ReplyDelete
  6. bolehjer report polis untuk protectionjer..
    akak tak baca dari awal sebab ni kali pertama bertandang kat blogni.. harap semuanya baik2jer...

    ReplyDelete
  7. kenapa ni..baik report polis jer..utk keselamatan

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^