//]]>

Domain Free

January 15, 2013

salam...

nak share berita baik untuk korang semua...
nak domain free takk??
alhamdulillah dah hampir sebulan pakai domain  DOT MY
yang dapat free dari blog Innanie ariffin
memang best & rasanya pageview semakin meningkat
so, untuk hari ini khasnya readers yang singgah disini
saya nak share 2000 domain free untuk korang juga..
nak tak??nak tak??

pagi tadi dapat satu email dari pihak domain yang saya daftarkan ari tu...
baca bawah nie..

Asiahost Advance Tech To farah wahida putra


Perhatian kepada pelanggan Asiahost,

Kami amat berterima kasih keatas tempahan anda terhadap domain .my, sekali lagi kami ingin meminta maaf keatas tempahan yang diproses lewat kerana kami menerima terlalu banyak tempahan yang tidak menepati syarat utama dari pihak .my DOMAIN REGISTRY

Kami berbesar hati ingin memaklumkan bahawa kami telah menerima lanjutan dari progam yang kami laksanakan sebelum ini sebanyak 1500 kuata domain yang berakhir dengan .my. kali ini kami akan memberikan lagi 2000 kuata secara percuma kepada mana-mana warga Malaysia yang berumur 18 sehingga 45 tahun terutama kepada blogger di Malaysia.

Kami ingin meminta pertolongan dari anda untuk menyebarkan berita gembira ini kepada semua warga blogger di Malaysia. Anda perlu sebarkan maklumat ini di halaman blog anda untuk membantu blogger lain mendapat peluang besar ini. Untuk maklumat anda, domain .my dijual dipasaran dengan harga RM120.00 dan dalam progam yang dianjurkan oleh 1MYID ini anda hanya perlu membayar yuran tahunan pada tahun ke-2 dan tahun seterusnya RM20.00 sahaja

Maklumat Penting : domain ini hanya untuk rakyat Malaysia yang berumur 18 – 45 tahun sahaja. Sila isikan nama penuh seperti didalam kad pengenalan. Segala maklumat yang meragukan dan tidak menepati syarat serta tidak padan daripada maklumat dari Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) tidak akan di proses. Proses tempahan akan mengambil masa yang sedikit lama bergantung jumlah pendaftaran. Domain yang didaftar tetap akan diberi secara percuma. Sila gunakan promotion code "belia".

Anda boleh menggunakan fasiliti kod untuk carian domain ini pada blog atau halaman web anda
Domain:
Perhatian: Penukaran ke domain baru mungkin agak rumit dan mengambil sedikit masa..boleh rujuk beberapa tutorial yang ada sebelum nie.

klik sini untuk tutorial tukar domain www.paly.my

nota: saya cuma nak berkongsi berita baik yang saya dapat dari email tersebut..terpulang pada anda untuk merebut peluang yang ada di depan mata atau nak lepaskannya..sebarang pertanyaan boleh pm sini ^_^







You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. nak jugak...tapi xberapa nak paham

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tak pasti plak..sebab tutorial dr blogspot ke dot my ada la...

      Delete
  3. wow menarik ni
    cuma masih takut2 tuk tukar

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy dlu pun takut2 juga..just redahh jer...dapat juga DOT MY hehe..

      Delete
  4. takut juga la..hihi
    takut ke lain jadinya..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah xda lainnya kot..follow aje step yg ada nanti..

      Delete

tinggalkan komen anda di sini ^O^