//]]>

Felinna inchloss

January 18, 2013

salam...

hello....frendzz....
saya datang lagi kali nie...
nak promosi barang lagi...hehe (baca sampai habis tau)
kalau tengok blog saya nie mungkin ramai yang singgah sebab
nak baca kisah kaisara kan..
sebab memang motiff utama blog is about my baby boo..nur kaisara insyirah..(macam dah tak banyak entry ttg kaisara kan)
maafkan tuan tanah terlupa diri sekejappp...hehehe
nak selitkan juga sedikit promosi..agar korang tak boring dengan
rentak blog permatabiru nie...huhuhu (ambik kesempatan juga tuan tanah nie..)

mesti ramai yang sudah tahu apa itu felinna inchloss kan??
dah rata-rata blog di dunia maya nie yang menjualnya..
kenapa saya nak promosikan juga??
ofzosss la nak mudah kan korang untuk memilikinya..
sebab benda dah ada depan mata..bak kata pepatah "hanya dihujung jari anda sahaja"
klik...klikkk...dah dapat...
oppssstttt...harus bayar la juga..guna online banking...:)



RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30 juzuk al-quran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic!

okay..kalau korang semua berminat nak memiliki

 FELINNA INCHLOSS NIE

pm je saya di email stargurlz_87@yahoo.com
komen dibawah nie pun di terima...
sebelum terlupa...
1 botol berharga RM75 (termasuk pos semenanjung)

murahh bebbb! termasuk pos tuuuu...

nota: Sayang-sayang sekalian..produk susu beras & miracletab masih di jual seperti biasa juga..jgn lupa if berminat just pm me okay...^_^










You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. ehem2...baca entry ni...kami xamik..haha

    ReplyDelete
  2. bagus ya produk ini..baca entry ni menarik produyknya..

    follow kamu

    ReplyDelete
  3. mmg bagus produk nie..membakar lemak..boleh sapu di bahagian muka juga..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^