//]]>

Kaisara 1 tahun 10 bulan

January 07, 2013

salam...

alhamdulillah..
semakin membesar kaisara
dah hampir mencapai usia 2 tahun..
baru 1tahun 10bulan..(hehe nak countdown juga...)
xlama dah birthday gurlzzz...
agak-agak nak kena buat majlis ke dakk ekk??
kesian plak..kat baby kecikkk tu...kalau tak buat..
tp nanti kalau buat kang lebih-lebih plak mama nie...hehe
confius dennn...
apa-apa pun tetap bersyukur
sebabnya kaisara nie dah banyak improvement...(chewahhh...speaking plak...)

anak sulung nie biasala..saya memang sangat teruja
nak membesarkannya..
rasanya ibu bapa yang lain pun macam tu juga kot..kan..kan...
kalau boleh setiap apa yang baru dia belajar nak rekod dalam memory saya nie..

kalau sebut apa-apa depan dia dah mula belajar mengajuk
dah pandai merajuk..tak boleh marah sikit..
dah pandai nak pilih-pilih barang bila bawa keluar ke kedai or pasar malam
dah pandai nak protes kalau tak ikut cakapp dia..
dah pandai nak pakai seluar sendiri..baju jer tak reti-reti lagi..hehe
dah pandai nak bermake up..bila nampak mama sibuk bermakeup..
mesti kena touch up sikit-sikit dekat dia..
dah boleh minta tolong sikit-sikit bila mama bagi arahan padanya..huhu
tu yang sayanggggggggg banyakkkkk dekat kaisara... 
(motippp sbb mama pun kadang-kadang segan nak bangun ambil..so, minta tolong kaisara yang rajin tu je..)
kejam tak??
ala..yang mudah-mudah aje..
xda dera-dera pun anak dara sorang nie...hehehe

And the best things...
kaisara mmg sayang dekat mama & papa
boleh nampak dari anak matanya...
i love you so muchhh kaisara...


nota: okay, minggu nie leh bawa balik kaisara tiap-tiap hari...sbb mama nya rajin nak berulang alik...yeaaaahhhh...^-^

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. 2 bulan je lg genap dah tu..mbesar dgn comel..

    ReplyDelete
  2. anak sulung mmg kita xcited kan... dorg mmg rajin tlg.. kaisara samalah cam alisha.. rajin :-)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^