//]]>

Nuffnang

January 08, 2013

hello..

entry di petang hari
tgk en.nuffnag muncul di ketiga-tiga tempat..
wahhh..nampak meriah plak..
walaupun tak pernah dapat Be pun lagi dr en.nuffnang
tapi tetap nak setia pada kamu NUFNANG

masih berharap boleh dapat BE..hehehe(boleh gitu??)
bila check nuffnang
ditahun baru nie...
nampak la ada sedikit peningkatan...
page view pun makin bertambah..
syukur maknanya my nuff masih berjalan juga..
ada juga yang sudi singgah di blog saya nie...
walaupun xda BE...cpc masih ada yang singgah
di teratak chomel blog saya nie..hehehe
jangan lupa klik-klik manja di situ yer..

terima kasih!

nota: keyword minggu nie SEtIA HujuNg NyaWa...ramai kot yang mengikuti cerita nie di tv3.sweet kan cerita tuu..

You Might Also Like

23 pesanan ditinggalkan

  1. org ckp permulaan yg baik la tuh :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 semuanya baik..leh dpt be nanti..huhu:)

      Delete
  2. hntrlah tiket kenapa tak be..hihi..katalah akk setia pdnya..=__=

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah hantar tiket pun lagi..follower pun xbanyak..sgn plak rasa..hehehe

      Delete
  3. insyaallah ada rezeki utk kamu..klik2 juga

    ReplyDelete
  4. sy pun kurang periksa be kat nufnung tu. earning pun tak sampai rm10 lagi. huhu masih bertatih dalam blogging ni ..


    p/s : suka sangat cerita tu. sangat layan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun masih baru dgn nuffnang..bertatih juga..sweet aje kan setia hujung nyawa tu...

      Delete
  5. INSYAALLAH KALAU ADA REZKI DTGLAH NNT TU..

    ReplyDelete
  6. salam.. datang terjah dari link blog mak dara.. ^_^

    http://www.lokmanramli.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. terjah awk balik..rasanya dah follow lama dah kot!

      Delete
  7. ada lah rezekinya nanti...

    p/s: terjah sini dari segmen mak dara..

    ReplyDelete
  8. kte pong tak pernah dpt be huhuhu sedih...

    ReplyDelete
  9. jalan-jalan dari blog mak dara
    http://armifdesign.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. terjah dr segmen Mak Dara :D

    Jom edit blog/briklan di blog saya www.tehaalarh.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. hihiii. rezeki2.

    mana tahu esok bertambah be. hiks. :D

    ReplyDelete
  12. samalah xpernah dpt BE lagi ..

    ReplyDelete
  13. samalah kita... tak penah lagi dpt BE, takde rezeki lagi...

    ReplyDelete
  14. kak fieda pun baru start follow cite tu..

    ReplyDelete
  15. samalah kita.dok harap be.hihi

    ciksu baru layan;D

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^