//]]>

segmen 2013 by izza sakura

January 29, 2013

salam..

nak joinkan diri untuk segmen penutup januari 2013
kalau berminat nak turut serta klick banner di bawah yer


Syarat-syarat

1.Mestilah followers blog ni.
2.Ambil banner di atas dan linkkan ke entri ini,
3Like fanpage ni.
4.Dalam entry anda ,berikan pandangan tentang entri yang paling korang suka dalam blog izza sakura ni,Faham kan?Buat  entry anda secara kreatif
5,Letakkan link entry anda .Siap

Senarai hadiah :Topup 5 Maxis/celcom untuk 3 orang pemenang(Entri yang kreatif)
                        Review Blog
                       Edit blog/Header

Tarikh tamat pada 31,1.2013

menurut pendapat saya: entri yang paling saya suka ofcozz SINI sebab?? hurmm dapat sesuatu dari segmen tu..hehe...satu lagi entry yang saya suka lalah di bahagian  freebies...sudahlah free ++++ sangat cantik tau. kalau you'all masuk ke bahagian tu mmg ada backgroud and header yang cantik2 untuk korang tambah dalam blog korang..dan kalau terasa nak copy tu sila komen dan maklumkan kepada si empunya pemilik..



nota: psssttt..kalau korang nak tahu si pemilik segmen nie la yang edit header & blog sy..sebagai hadiah segmen saguhati segmen beliau yang terdahulu..jom2X join ramai-ramai..

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^