//]]>

Tutorial Header Tansparent by Photoscape

February 08, 2013

salam...

2 hari lepas baru aje tukar header buatan sendiri..
kira air tangan sendiri la nie kan..
cantik ke tak belakang kira yang penting dah cuba..
nak yang simple tapi kemas
masih try & try againts..
so, nak kongsikan dengan rakan-rakan yang lain
kalau-kalau korang juga teringin nak buat header macam di atas..
korang pergi belajar di SINI

tutorial yang sangat mudah dan sangat membantu
maaf la saya nie tak pandai nak buat tutorial sendiri..
just nak share dari apa yang saya belajar..
kalau ada apa2 soalan nak tanya..
saya sedia membantu..
jemputlah singgah ke sana yer....


nota: lepas nie nak belajar tutorial apa plak ekk...??

You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. bagusnya. bole la try nnt. thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  2. bagus2 sentiasa belajar sesuatu yg baru...keep it up..

    ReplyDelete
  3. yaa tgk aritu..hehehe..setia lg ngn header skrg :p

    ReplyDelete
  4. tahniah dah berjinak2 buat tutorial

    ReplyDelete
  5. pandainya buat sendiri... sy ni plak jenis kurang2 minat bab2 ni... hihii.. tu yg xreti2 tu,... hehe

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^