//]]>

U Mobile

February 27, 2013

salam..

hai kawan-kawan sekalian..
terpanggil pula untuk berkongsi cerita tentang u mobile
mungkin ramai yang dah tahu tentang kelebihan umobile nie..
tapi untuk yang tak tahu haruslah baca sampai habis..



actually saya juga merupakan salah seorang pengguna baru  umobile..
pagi tadi masa buka en.nuffnang ternampak
earning CPC yang terbaru umobile..
walaupun belum pernah ada BE..tetap nak wish thank you en.nuffnang
sebab iklan umobile ada juga menari-nari di blog dahku yang kecil ini..hihi

sejak menggunakan handfon android nie..
saya mula beralih arah ke umobile..
kalau you all nak tahu mmg super the best arr..
cozz saya adalah pengguna umobile prepaid
yang melanggan internet semurah RM18 SEBULAN tau..
boleh online tak kira masa menggunakan handfon..
yang the best thing! unlimited tau..
kau ada???hihihi

umobile juga menawarkan pakej internet unlimited
dari harga U18, U28 & U48
alhamdulillah dah dua bulan melanggan umobile nie..
mmg xda masalah..
tapi yang penting kena check your coverage la..
kalau ada line umobile kawasan korang
pakat-pakat lah beralih arah..yer..hehe

dan setahu saya juga line umobile nie..
lebih kurang sama macam line maxis..
kata tauke kedai yang saya beli nombor umobile nie..
umobile sewa line maxis..
betul ke tak saya pun tak pasti..!
yang pastinya kalau ada line maxis di kawasan korang
mmg ada la line umobile..hehehe

 

nota: untuk more info singgah sini U MOBILE..sejak melanggan umobile..hari2 dok
berwahatsapp, fb & instagram..i like it (*_*)





You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. so far masih setia dgn Digi. call mana2 pun murah. internet pun laju je :)

    ReplyDelete
  2. Btl gak...
    Ramai kata umobile ini mantap.
    Aku pakai prepaid DiGi sebulan RM48 untuk internet..huhuhuh

    ReplyDelete
  3. AJ pakai TuneTalk.....
    Berbaloi2 jugak rasanya.... =D

    ReplyDelete
  4. u mobile ni murah lina laju kawan cakaplah

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^