//]]>

Baucer 15% dari TUDUNG2U

March 06, 2013

salam...

berita baik...berita baik...
nak kasi korang baucer 15%
dengan setiap belian dari TUDUNG2U
KHAs untuk pembaca blog PERMATABIRU

caranya sangat mudah
gunakan KOD baucher dibawah

PMB2013

untuk setiap belian dari TUDUNG2U
korang layak untuk menikmati
potongan harga sebanyak 15%
haaaaa...tunggu apa lagi..
jangan lepaskan peluang yang ada..
bukan senang nak beli tudung online siap dengan potongan harga lagi...
special untuk korang tau
sah sehingga 31 mac 2013
*selepas tamat tempoh sah kod yang di atas tak boleh guna lagi tau...

jom kenal sikit TUDUNG2U

TUDUNG ONLINE TERBESAR DI MALAYSIA

Tudung2u jual pelbagai tudung dengan harga berpatutan dan kualiti yang baik. Para pelanggan boleh dapat tudung bawal, tudung labuh, tudung chiffon, tudung syria, anak tudung, inner neck, tudung awning di website kami. Terima kasih atas sokongan.

selain itu, free shipping untuk setiap belian melebihi RM50 (semenanjung sahaja), nak jadi agen dropshiping pun boleh...nak tahu lebih lanjut klik sini

antara koleksi tudung yang di tawarkan di TUDUNG2U



Selendang Half Moon Labuci 
RM 45.00     RM 65.00


Selendang Half Moon Labuci
RM 45.00     RM 65.00


Tudung Bawal Sulam Sumayyah
RM 40.00     RM 65.00


nota: cantik menarikkk dan pasti tertarikkan..tunggu apa lagi...jom terjah sana...!! semalam ada baca baucher yang sama dari blog intanberlian..rasanya ramai lagi blogger yang dapat tawaran dari TUDUNG2U..terima kasih tudung2u kerana memberi peluang kepada saya promosikan TUDUNG2U  (*_*)



You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. Replies
    1. a'ah..untuk pembaca blog permatabiru juga :)

      Delete
  2. cantik! saya pun jual tudung juga. hehehe

    ReplyDelete
  3. a'aa rasa ramai blogger yg dpt kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas singgah blog intanberlin baru terbaca email dr marketing tudung2u tu..

      Delete
  4. oh,sama cam kat blog sis intan berlian..menarik ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada beberapa lagi blogger yg dapat kod baucer nie..jemput la singgah di sana

      Delete

tinggalkan komen anda di sini ^O^