//]]>

Mac 2013

March 01, 2013

salam...

selamat pagi kawan-kawanku sekalian..
berlalu lah sudah febuary yang singkat aje saya rasakan
yela..28 hari..terasa cepat ja masa berlalu
mac pun muncul..
bak kata en.hubby saya tinggal 10 bulan aje lagi nak masuk tahun baru..hihihi
macam tak sabar ja nak melalui 2014 pula..hahaha
ada rancang best ke 2014??
hmmm...harap-harap semuanya berjalan dengan lancar
sihat dan selamat semuanya..

saya suka MAC...
kenapa ekk??
banyak kenangan yang best-best nie...

pertamanya mac saksi penyatuan dua hati..
saya dan en.hubby 3 tahun yang lalu..
my annivasary yang ke 3 (macam baru ja rasa)
rasa macam sekejap je kan dah 3 tahun hidup bersama..
dah rasa asam garam rumahtangga..
ada manis,pahit, masin, tawar...
semuanya la..tp tu la adat berumahtangga
sedangkan lidah lagikan tergigit inikan pula suami isteri...hehe (berfalsafah pula...)
semoga kasih kami sampai ke syurga..amin..

keduanya..
ulangtahun kelahiran my baby boo
nurkaisara insyirah..
yang ke 2 tahun...
wahhh..dah besar anak mama nie..
semoga menjadi anak yang solehah ya...:)
alhamdulillah..syukur ke hadrat ilahi..
kaisara lahir setahun selepas kami bernikah..
itupun sehari sebelum tarikh ulanngtahun mama&papanya..
haruslah ingat and sentiasa diingatan..hehe



nota : nak sambut bufday gurlz kat umh FIL next week..(my annivasary juga) insyallah..^_^


You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. HAPPY ANNIVESARY TU U...N HAPPY BIRTHDAY TO KAISARA.

    ReplyDelete
  2. comfirm sibuk kan nanti

    anda ditag

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-sambil-tutup-mata.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal
    MAC..
    memang dinanti,
    beberapa ari lagi birthday kak yana

    ReplyDelete
  4. mac yang bermakna buat kak rupanya... :)) appn, have a nice day ahead~ :D

    ReplyDelete
  5. dan dua hari istimewa tue sudah diraikan...semoga berbahagia selamanya

    ReplyDelete
  6. dan dua hari yg istimewa tue dah diraikan kan dear

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^