//]]>

Pixajoy

March 11, 2013

salam..

tergoda dek panahan entry dari
kak fieda
last week, tetiba terbeli juga PIXAJOY special offer...
"giler kau tak nak ambik peluang nie"
photobook murah giler
serendah  RM10
haruslah grab peluang yang ada..

walaupun kali pertama nak buat photobook nie..hehehe..
berkobar2 juga..search sana search sini
nak cari maklumat tambahan
almaklumlah..first time nak buat photobook..hehe
maaplah.. ketinggalan zaman sikit saya nie..
dah lama orang dok menggila nak mempunyai photobook nie..
semangat juga saya nak dapat juga photobook seperti mereka..hehehe

untuk kali pertama nie nak try edit khas untuk my baby boo
kaisara..love u bebehhhh..:)
so, kalau ada yang berminat singgah la di sini
ada tutorial sekali...


nota: semangat nak siapkan hari nie juga edit mengedit tu...hehehe

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. mmg murah sgt harganya tu. tapi lum sempat nak terjah lg

    ReplyDelete
  2. Tergoda juga ye...
    Last week ramai cakap pasal photobook ni... =D

    ReplyDelete
  3. nnt share lah hasilnya k..done u mobile

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum....kena share kalau mcm ni...:)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^