//]]>

Semakan Keputusan SPM 2012 melalui Online

March 21, 2013

salam...

rata-rata orang dah tahukan keputusan SPM akan keluar pada hari nie..good luck dan tahniah pada adik-adik yang akan mengambil result sebentar lagi...(berdebar-debar tak?hihihi)

kat sini saya nak kongsikan sedikit cara semakan online yang Kementerian Pelajaran malaysia Sediakan untuk memudahkan penyemakan di buat...



Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah (SAPS) adalah perkhidmatan percuma diperkenalkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia kepada ibu bapa / penjaga untuk menyemak dan memudahkan untuk mengetahui keputusan peperiksaan secara online.cara-cara:

2) Masukkan Nombor Kad Pengenalan atau Sijil Surat Beranak
3) Pilih Sekolah Rendah atau Sekolah Menengah
4) klik butang Semak Laporan.
Cara Semakan Keputusan SPM 2012 melalui sms juga boleh di buat
rujuk sini

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. Sekarang klik je dah dapat result... =D
    Senang kan kak..

    ReplyDelete
  2. mudahnya skang ni. tapi mcm x best pulak kalau check online sbb x dpt gathering ngan kawan2 lama. hehehe

    ReplyDelete
  3. semak jan tak semak...hihi senang n mudah zaman skang ni kan

    ReplyDelete
  4. klik2 sini...nak cek juga lah utk spm..hehe

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^