//]]>

emergency leave

April 02, 2013

salam...

minggu-minggu akhir di jabatan pelajaran...
terpaksa ber MC plak...
sebab?
my baby not very well
kena berkorban juga for my lovely baby...
tinggal 6 ari aje lagi nk menghabiskan sisi-sisa tugasan di opisku..sebelum melangkah ke alam pekerjaan yang baru :'(

doakan yang terbaik untuk saya...
mood mengemas barang ari nie sebeb dah ber MC...
mgu dpn tak kalut sangat dah nanti...
bawa yang mana perlu je dulu...

nota: agak-agak masih sempat ka saya nk update blog nanti??..OMG mesti rindu korang nanti...

(publish via mobile)

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. same here masa kena pindah ke tempat baru... kena food poisionig seminggu mc, terus p tempat baru hu3

    ReplyDelete
  2. semoga kaisara cepat sembuh..done klik2

    ReplyDelete
  3. Insyaallah sempat..
    Kalau tak bebila ada kesempatan tu jenguk2lah... =D

    ReplyDelete
  4. kalau tak sempat buatlah autopublish waktu malam....

    ReplyDelete
  5. Semoga cepat sihat dan gembira ditempat kerja baru yek!!

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^