//]]>

salam jumaat

May 03, 2013

salam..

hii...bertemu lagi kan..
salam jumaat nan indah..
harap2 lepas nie ada lagi peluang untuk menulis..
alhamdulillah dah masuk kerja seperti biasa
dah ada penempatan, ada komputer dan meja sendiri..
walaupun mungkin tugas kali nie agak berbeza..
tapi inilah pengalaman berharga buat saya..

korang macam mana?
dah bersedia untuk mengundi??
atau dah mula bercuti di kampung..??
macam-mcam nak tanya nie..hehehe
jemput singgah dan berkongsi pengalaman bersama saya..


nota: excited nak buat entry tp xda point lg..huhuhu

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. mengundi dekat er... xsabar nak mengundi...

    ReplyDelete
  2. jlnraya agak lengang sikit arini. ramai yg dah pulang ke kampung utk mengundi. saya mengundi kt shah alam je, dah lama tukar alamat. hehehe

    ReplyDelete
  3. salam,

    share la citer pasal keje baru tu, nak tau gak...apa yg terkini...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ... masih menghadap lappy lagi nih ... buat bw . heheheee

    ReplyDelete
  5. Saya pun dah mengundi..tgh tunggu keputusan dpn tv

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^