//]]>

home sweet home

July 13, 2013

salam...

balik kampung lagi this week...
yeaaahh..
tp balik umh sendiri ja xke mana pun..
minggu nie balik berbuka with myhubby..
rindu suasana dulu..
tp dah xsama macam dulu..
kmi kn masih berPJJ

korang doakn kami ye..
dapat tinggal sekali seperti dahulu..
masih dalam mood berusaha
nk minta posting balik negeri sendiri...
harap2 ada yang sudi
kesihani kmi ini..
dah rasa susahnya hidup berPJJ

semoga harapan saya ini
akan jadi kenyataan insyallah....

nota: mood saya sayangggg suami saya...:-)

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. Dengan lafaz Bismillahirahmanirahim , SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan baru sahaja berlangsung !! Jemput join !! Syarat segmen simple sangat2 !! Tujuan Fie buat segmen ni untuk berkenalan antara satu sama lain n untuk menambahkan follower n trafik blog korang . Segmen ni bermula pada 13 July 2013 sampai 8 Ogos 2013 11.59 malam . Fie hope sangat2 segmen ini mendapat sambutan meriah :)
    http://kartikel.com/news/89306/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan

    ALHAMDULILLAH ! SEGMEN MENDAPAT SAMBUTAN YANG MERIAH ^_^

    ReplyDelete
  2. In sha Allah farah. semoga dipermudahkan...mintak2 cepat dapat tukar. Yup..hidup ber PJJ mmg mencabar tapi yang bestnya kita akan lebih menghargai pasangan masing =). rindu pun lain macam. xsama cam duduk sebumbung. hehe

    ReplyDelete
  3. Sabar...satu hari nanti padti tak berPJJ.
    Apa nak buat tanggungjawab..

    ReplyDelete
  4. moga tercapai impian tu.. insha Allah.. Allah tahu yg terbaik... :)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^