//]]>

Keyword Hari Nie

July 24, 2013

salam..

nak kongsi ini je..

cer tgk keyword saya untuk hari nie...
yang number 2 tu..
agak2 apa yang diaorang cari sebenarnya ek..
PAVLOVA KOT...Kkikiki
salah eja...

saya rajin juga check en.nuff
everyday...
cuma hari nie terasa nak kongsi keyword for today..
saya still peminat setianya..
baru je grab 2 helai last week untuk pakai hari raya nanti...

ohh ya untuk si pencari stall aidijuma di alor setar..
korang boleh la terjah ke 
Alor Star Mall Dekat Tandop tu..
stall aidijuma ada berhampiran panggung wayang situ..
untuk info tambahan 
aidijuma juga akan mula sale 50% mulai esk tau...
jangan lupa singgah ke sana...hehe
(dah macam kaunter informasi plak saya nie..hehe)


nota: ehhh..ada CPUV terbaru dr Nuffnang (TQ)- The Edge (jemput klik2 iklan tu ekk kawan-kawan..)

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^