//]]>

SWING CHAIR RATTAN

August 28, 2013

salam...



sesiapa yang berminat untuk memiliki swing chair boleh pm saya
untuk Detail dan harganya
sangat cantik dan sesuai di letakkan di ruang tamu...
Susah nak dapat dipasaran..
boleh oder dengan saya...
















swing chair rattan ansuran/cash Assembly 
Size : 200*95*95(CM)
 Can Sit

 up to : 200kgs++ 
berminat boleh pm/wsapp 0194331521

boleh juga singgah FB saya klik sini 
nota: korang kalau berminat boleh pm or email & wassup k....
PASTI TERUJA OKAY...HEHE!!! ( IKLAN SEKEJAP)

You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. cantiknya.. nak pulak yang vintage tu.. sweet je tengok

    ReplyDelete
  2. cantiknya..termasuk dengan bantal2 tu ke

    ReplyDelete
  3. pm price to annabellaadam1@gmail.com
    yang kaler putih dengan bantal merah

    ReplyDelete
  4. hi.. pm price to annabellaadam1@gmail.com
    yang kosi putih kusyen merah

    ReplyDelete
  5. pm price to annabellaadam1@gmail.com
    yang kaler putih dengan bantal merah

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^