//]]>

Terlepas sahur

July 18, 2013

salam..

mood tak berapa nak okay..
hmm..pagi tadi pertama kalinya terlepas sahur..
aduh..tak sangka plak xsedar...
jam berbunyi atau mungkin juga
jam fone saya tu mmg tak berbunyi...mcm mustahil plak kan???
iyela..mmg dah kunci jam kul 4.30 pagi
dah siap set pun setiap hari
siap letak tepi bantal lagi..
kalau bunyi jam yang kuat tu pun tak dengar...
agaknya klau bom meletup pun xsedar kot...hihihi

tapi tak salahkan sesiapa juga..
sendiri cuai.. kna tanggung la..
en.hubby pun bukan ada nak tolong kejutkan saya
harap2 baby dalam perut xmeragam la..
sabar ye sayangggg...mlm nt kita makan..
mungkin juga terlepas sahur
sebab
hmmmm..kaisara meragam semalam...
saya bagun kul 2.30 pagi bancuhkan susu..
dah dekat seminggu dia xsihat..
nasi pun xnak makan..
asyik makan laksa dgn bihun sup ja..
lapar sangat kot selalu minum susu waktu pagi..
nie dia minta awal..
pas ja bancuh susu untuk dia..terus tido..
sebab dah set nak bangun plak kul 4.30..
sekali sedar2 orang tgh azan subah daaaaa...
redha je la...
mmg dah niat siap2 sebelum tidor..
harap2 lepas nie tak terlepas lagi sahur..


nota: satu kewajipan bangun sahur..kalau tak mmg xdapat nak tahan sampai ptg...sabar je la.


You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. moga mama kuat!!

    kalau saya pon mmg tak tahan kalau tak sahur..tapi Alhamdulillah.setakat ni tak pernah lagi terlepas sahur..

    ReplyDelete
  2. ehe,,semalam akak pun terbabas
    mujur dpt bertahan
    pagi ni, jaga pkl 4 terus sahur
    selamat,,,,,

    mg bertahan yer sampai petang
    kalau tak tahan
    elok berbuka, niat kerana anak dlm perut

    ReplyDelete
  3. kalau tak tahan berbuka lah dear...dah berapa bulan ni..kalau awal kandungan mmg kesian bby

    ReplyDelete
  4. sat g da nak berbuka... sabar yer...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^