//]]>

1 ogos 2013

August 01, 2013

salam..

alhamdulillah..
diam xdiam kejap je rasakan..
dah 23 hari kita berpuasa
dah masuk bulan baru pun...
tinggal lagi 7 hari je lagi
ramadan akan berlalu meninggalkan kita...
hope masih ada ramadan akan datang untuk kita semua
jangan lupa dah masuk
10 malam terakhir ramadan...
sama2 lipat gandakan amal ibadat...


oh ya...dah masuk bulan baru nie..
my tummy pun dah makin membesar
syukur dah masuk 5bulan..
dah mula rasa pergerakannya
next week scan untuk kali kedua..
doktor nak tengok keadaanya
masih teruja macam first baby dlu.. (kaisara)
terasa cepatnya masa berlalu kan...
untuk second baby nie
mmg xsabar nak menantinya..
sebab tak terasa masa yang berlalu..
semoga baby dlm perut sy nie membesar dengan baik dan selamat..
syukur juga Allah permudahkan
proses kehamilan saya..
xda sebarang alahan...insyallah hingga lahir nanti harapnya

rasanya next month dah boleh mula mencari
barang untuk second baby nie..
boy ke gurls ekk??
menjadi tanda tanya..
rasanya nak cari baju je..kot
barangan lain semua dah ada yang kaisara
cuma kna buat sarung baru je untuk tilam baby...
sebab tilam kekabu mmg
boleh bertahan lama..
masih tebal dan lembut

nama baby??
hmm..masih dalam proses..mencari yang bersesuaian..
ada cadangan x?
nama-nama baik dalam islam yang korang tahu...
sugest sedikit...hehe



nota: first time muntah di pagi hari sepanjang 23 hari berpuasa nie...agak2 batal x puasa saya??perut tak berapa sedap ^o^



You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. seronokkan pengalaman mengandung, tp time nak bersalin tu hihihi.... berdebar2...

    ReplyDelete
  2. seronoknya nak dpt second baby!

    nama? kalau lelaki mama kaori suke Ammar..kalau perempuan mama kaori suke Alia..hehe..

    ReplyDelete
  3. wa..bestnya perut dah besar. dh leh rasa baby gerak2. cepat je kan masa berlalu. nnti adik kaisara nipun mesti comel mcm dia jugak. hehe..

    ReplyDelete
  4. baju natural colour yg plng selamat ;)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^