//]]>

Raya aidilfitri 2013- part 1

August 15, 2013

salam...

entry pertama tentang raya saya...
yeaaahhh dah 8 syawal 1434 H
klu sesiapa yang puasa 6
hari nie dah boleh raya la ekk...
selamat hari raya...hehehe

seronoknya raya
dari anak2 kecik sampai mak2 yang dah dewasa nie..
macam -macam persiapan raya yang nak di buat..
dari baju raya, kuih raya, langsir raya, sofa raya hingga lah ke kek raya
hahahahha semuanya untuk hari raya aje..
meriahkan mak jemah..:)

alhamdulillah...
selamat juga open house
yang saya dan en.hubby rancangkan..
 kita orang buat masa raya ke 4 ari tu..
dekat umah kami di jitra..
aneka juadah saya sediakan semuanya homemade..hihi
tp xsempat plak nak snap pic..
klu orang lain tgk mesti macam xpercaya aje kan..
semuanya saya sediakan sendiri..
( next entry sy cerita ttg open house umah saya tu ekk)

raya kali nie kami balik kampung saya
di jejawi perlis..bukan penang tau
tp agak kecewa juga sebab
saya sampai umah 2 minit sebelum waktu berbuka..
masa lastday puasa
dah la first time dapat balik berbuka bersama family saya sampai plak lewat
gara-gara mencari rumah kawan saya..
(sebab nak ambik kek karemel yang saya tempah padanya)
aduhhh sabor aje la...

sampai aje waktu berbuka soup gearbox menanti...
kegemaran nie...
saya siap ketuk-ketuk lagi
nak ambik lemak dalam tulang tu...
perrgggghhhhh..mmg sedap ooo...
tp xleh makan selalu obesiti...hihi


mehh nak selitkan sekeping picture raya dari kami

























nota: next entry sambungan bab raya lagi..hehe..sila jgn jemu...jemput klik nuffnang saya juga..:)

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. comey......

    salam aidilfitri
    maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  2. ala muka u macam muka member kita la

    cute

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^